Mød vores medarbejdere

Vores medarbejdere er den vigtigste drivkraft for Imercos succes og udvikling. Denne succes er betinget af den store indsats, som vores medarbejdere yder hver dag. Vi ønsker derfor at tiltrække de fagligt dygtigste medarbejdere, som efterlever vores værdier og sætter kunden i centrum.

I vores butik i Nykøbing Mors kan du møde et helt særligt ansigt, når du leder efter årets julegave - nemlig vores juleassistent Fru Christensen.

 Jeg fungerer bedst, når jeg er i fuld vigør og har nogle søde mennesker omkring mig. Jeg holder meget af Nykøbing Mors og de lokale. Det er her, jeg hører til – og hvis jeg har mulighed for at sprede lidt ekstra juleglæde blandt de lokale, er det kun godt.
Fru Christensen
Juleassistance, Imerco Nykøbing Mors

I 2012 startede Xenia som butikselev i Imerco. Her opstod der en nysgerrighed og interesse for at lære om, hvordan Imercos varer bliver produceret, og hvor de kommer fra. Derfor valgte hun at blive elev i logistik, hvor hun i dag er Supply Chain Coordinator.

Jeg synes, at der er et godt sammenhold og stemning i Imerco. Man samarbejder med hinanden på kryds og tværs af alle afdelinger, og vi hjælper hinanden med at nå vores mål. Der er frihed under ansvar, hvilket jeg synes er rigtig fedt, fordi man kan følge sin egen vej og prøve forskellige ting af.
Xenia
Supply Chain Coordinator, Logistik

Sanne startede som regnskabselev på vores hovedkontor i 2019. I dag er hun Junior Financial Controller og en del af vores arbejdsmiljøorganisation. Herunder fortæller hun om, hvordan hun oplever de muligheder, Imerco tilbyder.

Jeg er glad for, at jeg i Imerco kan blive ved med at udvikle mig. Da jeg blev udlært, stoppede min udvikling heldigvis ikke. Jeg kan blive ved med at prøve nye ting, hvis der er noget, som jeg synes er spændende. Det har jeg f.eks. fået lov til ved at være arbejdsmiljørepræsentant på hovedkontoret.
Sanne
Junior Financial Controller, Økonomi

Vores arbejdsmiljøorganisation

Det er vigtigt for os at sikre, at Imerco er en god og sund arbejdsplads for alle vores medarbejdere. Vi har derfor en arbejdsmiljøorganisation, som har til opgave at sikre vores medarbejderes fysiske såvel som psykiske helbred samt trivsel. Vi har i alt ni arbejdsmiljøgrupper og ét arbejdsmiljøudvalg, som til dagligt vejleder og rådgiver vores medarbejdere om arbejdsmiljøet i vores butikker, på vores centrallager og hovedkontor. 

Danni har været en del af vores arbejdsmiljøorganisation siden 2009. For Danni var det en spændende mulighed for at skabe en arbejdsplads med et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har det godt.

Det er spændende at være med til at skabe et godt arbejdsmiljø i kæden. Det er sjovere at være på arbejde, når man har det godt. Jeg vil gerne være med til at skabe en rar arbejdsplads, hvor der er en god stemning og ånd. Det har jeg mulighed for som arbejdsmiljøleder.
Danni
Butikschef, Imerco Haderslev
Imerco A/S
Smedeholm 16, 2730 Herlev
CVR-nr. 26 57 25 17