Job i vores butikker

Har du en interesse for salg, design og isenkram, vil du i Imerco komme til at sælge produkter inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør fra nogle af Danmarks mest kendte brands. Hverdagen i vores butikker byder på mange spændende og afvekslende arbejdsopgaver, så dagene er aldrig helt ens. Hos Imerco er vi mere end 1.600 ansatte. Det betyder, at der er mange forskellige jobmuligheder i vores butikker og på hovedkontoret.

Jobtyper i vores butikker

Salgsassistent
Salgsassistentens arbejdsopgaver spænder bredt og varierer fra salg og service til klargøring af kampagneklar butik samt varemodtagelse, vareopfyldning og dekoration.

Salgsleder
Som salgsleder er du butikkens ”salgsdynamo” og ansvarlig for kundefokus, salgstræning af kollegaer og kampagneklargøring.

Butikschef
Det er butikschefens ansvar, at medarbejderne leverer en fantastisk kundeservice, at butikken når sine KPI'er og fungerer både administrativt og personalemæssigt.

Distriktschef
Distriktschefen har det overordnede ansvar for butikkerne i sit distrikt. Det er distriktschefens rolle, sammen med butikschefen, at følge op på butikkens drift og kundeservice samt sparre med butikschefen rent ledelsesmæssigt.

Elev
Som elev i Imerco indgår du i butikkens salgsteam på lige fod med dine kollegaer. Det 2-årige elevforløb af en blanding af skoleophold og en dagligdag i butikken, hvor du lærer om salg, drift, dekoration m.m.

Læs mere om elevuddannelsen her

Juleassistance 

I vores travle juleperiode fra oktober til januar søger vi altid friske og smilende juleassistancer, som vil give en hjælpende hånd i butikken. Som juleassistance er din opgave at hjælpe med diverse opgaver, herunder ekspedition af kunder, gaveindpakning, udpakning af varer, vareopfyldning m.m.

Tilkaldevikar

Som tilkaldevikar i Imerco vil din arbejdstid variere. Dine arbejdsopgaver består af betjening af kunder, vareopfyldning og vareudpakning samt dekoration.

Ledige jobs i butik

Du søger et job ved at klikke ind på jobopslaget og trykke på "Ansøg" knappen i bunden af jobopslaget.

I Imerco er der stor frihed til at skabe sin egen hverdag, og der er rig mulighed for at bidrage til sine medarbejderes udvikling. Vi arbejder alle imod de samme mål, og det er altid nemt at sparre og snakke med ens kollegaer fra alle steder i landet. Det synes jeg er et fællesskab, som giver en fed følelse.
Mark
Butikschef, Imerco Vojens
Jeg er vild med den dynamiske hverdag, produkterne og ikke mindst kundekontakten, som der er i Imerco. Der er rig mulighed for at prøve nye ting og søge nye udfordringer, hvilket jeg motiveres meget af som person. 
Tine
Butikschef, Imerco Korsør

I Imerco stræber vi efter at være en inkluderende og mangfoldig arbejdsplads, hvor alle vores medarbejdere har lige muligheder og en følelse af at være en del af et fællesskab. For at fremme diversitet, opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere til at søge job i Imerco, uanset køn, alder, race, etnicitet, seksuel orientering og religiøs overbevisning, da vi mener, at alle skal have mulighed for at udfolde deres potentiale.

Imerco A/S
Smedeholm 16, 2730 Herlev
CVR-nr. 26 57 25 17