Hovedkontoret

Vores hovedkontor ligger i Herlev og huser 125 medarbejdere.

Følgende afdelinger er samlet på vores hovedkontor:

 • Direktion
 • B2B
 • Content & SoMe 
 • HR
 • Indkøb
 • IT
 • Kundeservice
 • Loyalitet & udvikling
 • Marketing
 • Omnichannel & branding
 • Økonomi

På vores hovedkontor vil du møde en arbejdsplads, der sætter fokus på fællesskabet. Vi løfter i flok og arbejder sammen på tværs af afdelinger. Derudover har vi et tæt samarbejde med vores butiksmedarbejdere, som vi supporterer og arbejder på at give de bedste arbejdsbetingelser. Hverdagen på hovedkontoret er dynamisk, og der er aldrig to dage, som er helt ens.

Har du en ambition om at være den bedste indenfor dit felt, kan et job på vores hovedkontor være det rigtige for dig.

Læs mere om vores Centrallager, webshop og logistik, længere nede på siden her. 

Ledige jobs

Du søger et job ved at klikke ind på jobopslaget og trykke på "Ansøg" knappen i bunden af jobopslaget.

I Imerco er vi et team. Vi har en mission, som vi alle arbejder efter, og vi samarbejder med hinanden på tværs af organisationen. Det bedste ved Imerco er, at man ikke bare er en brik i et puslespil, men man har medindflydelse og kan være med til at træffe beslutninger.
Johnny
Supply Chain Coordinator, Logistik
Mit første indtryk af Imerco var, at det er en åben og rar arbejdsplads, hvor alle har stor respekt for hinanden og hinandens faglighed. Det er en virksomhed, hvor der er mange forskelligheder, og der er et kæmpe udviklingspotentiale, som jeg ser frem til at udforske.
Janne
HR Partner, Projekt- og systemansvarlig
Det fedeste ved at være supporter i Imercos IT-afdeling er, at vi har et godt sammenhold, og at der altid er plads til sjov i hverdagen. Vi arbejder alle efter en fælles målsætning og forsøger at finde smarte løsninger til gavn for vores kollegaer
Daniel
Teamleder, IT-support
In Imerco we are a family. We work like a team, and we are always there for each other.  We have a really good work environment, where everybody makes you feel welcome and appreciated.
Jenica-Simina Dragan
Warehouse employee

Centrallager, webshop og logistik

Vores logistiskafdeling befinder sig i Vallensbæk, hvor vores store centrallager og webshop bor under samme tag.

I Vallensbæk er følgende afdelinger samlet:

 • Logistik
 • Lager
 • Webshop

I Imerco ønsker vi at være den førende omnichannel retailer. Det betyder, at kunden skal have mulighed for at købe den samme vare i butik og på imerco.dk. Her spiller vores logistikafdeling og web- og centrallager en stor rolle.

Vores logistikafdeling sørger for, at vores butikker dagligt modtager varer fra vores centrallager og har også den daglige kontakt til butikkerne ang. levering af varer.

Medarbejderne på web- og centrallageret plukker og pakker dagligt varer til vores webshop-kunder samt butikker.

I Vallensbæk vil du komme til at arbejde i et dynamisk miljø, som konstant er i udvikling. I 2022 investerede vi i en Autostore, som er et fuldautomatiseret lager- og robotsystem. Dette gør det muligt for os at levere varerne hurtigere til kunden, hvilket er med til at forbedre kundeoplevelsen.

På vores web- og centrallager arbejder vi hver dag på at sikre, at vores kunder og butiksmedarbejdere får leveret deres varer til tiden, så vi kan yde en fantastisk kundeservice.

I Imerco stræber vi efter at være en inkluderende og mangfoldig arbejdsplads, hvor alle vores medarbejdere har lige muligheder og en følelse af at være en del af et fællesskab. For at fremme diversitet, opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere til at søge job i Imerco, uanset køn, alder, race, etnicitet, seksuel orientering og religiøs overbevisning, da vi mener, at alle skal have mulighed for at udfolde deres potentiale.

Imerco A/S
Smedeholm 16, 2730 Herlev
CVR-nr. 26 57 25 17