OM MALENE

Malene, Elev i Imerco Home Kolding Storcenter

”Mit navn er Malene, jeg er 23 år og bor i Kolding. Inden jeg blev elev, arbejdede jeg i et år som ufaglært salgsassistent i Imerco Home Kolding Storcenter for at se, om det var noget for mig. 
 

Jeg mærkede en stor interesse for butiksfaget indenfor isenkram, samt for at have nogle gode kundeoplevelser. Jeg besluttede hurtigt at ansøge om at blive elev i butikken, hvilket jeg har været rigtig glad for. 
 

Uddannelsen åbner bare så mange døre. Du kan bygge så meget mere på dine kompetencer, både imens du er i gang, men også bagefter."

OM EMMA

Emma, Elev i Imerco Home Odder

”Mit navn er Emma, jeg er 23 år og bor i Odder små 10 min. fra Imerco Odder. Jeg blev elev i august 2023, og det har været noget af det mest givende, spændende og lærerige, jeg har gjort. 
 

Jeg har været i Imerco Odder siden 2021 og arbejdet som ufaglært salgsassistent i lige knap 2 år inden, at jeg valgte at ansøge om at blive elev. 
 

Jeg føler, at vi er blevet klædt ret godt på fra starten. Vi bliver konstant taget i hånden, og der er altid nogle, man kan hive fat i. Så jeg synes egentlig, det er en ret privilegeret uddannelse."

Imerco A/S
Smedeholm 16, 2730 Herlev
CVR-nr. 26 57 25 17