Bliv en del af vores fællesskab

Hverdagen i Imerco

Som medarbejder i Imerco bliver du en del af en spændende detail-koncern og et stærkt fællesskab, som arbejder sammen om at skabe den bedste oplevelse for vores kunder. 

I Imerco tror vi på, at vi i fællesskab kan skabe de bedste resultater, og derfor hjælper vi hinanden, hvor vi kan, på tværs af organisationen. Vi stræber efter at drive en forretning, hvor vores medarbejdere trives, og hvor samhørighed bliver sat i første række. 

Hverdagen i Imerco byder på mange spændende arbejdsopgaver og ansvarsområder, som vil udfordre dig både personligt og fagligt. Vi arbejder konstant på at videreudvikle vores medarbejdere, hvorfor du vil have flere muligheder for at udvikle dine kompetencer. 

Arbejdsdagene er tempofyldte og dynamiske, men der er også plads til, at vi kan have det sjovt sammen og slippe kreativiteten løs. I Imerco er der rum til, at dine idéer kan udfoldes og bringes til virkelighed. 

Der er mange karrieremuligheder i Imerco for dig, som brænder for at arbejde indenfor detailbranchen. Vi tilbyder en hverdag, der kan skabe en helt særlig værdi for dig.

Du kan læse mere om jobmulighederne og se vores ledige jobs i butik og på hovedkontoret herunder.

Jobagent

Opret en jobagent og få automatisk besked, når der er et ledig job, der matcher dine kriterier.

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent
Imerco A/S
Smedeholm 16, 2730 Herlev
CVR-nr. 26 57 25 17