Imercos historie

Imerco blev startet af 28 driftige og visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928, der mødtes for at etablere et landsdækkende indkøbssamarbejde, som skulle sikre forbrugerne bedre og billigere varer. Historien har vist, at det var en god idé. I dag er Imerco nemlig Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde. 

Navnet Imerco står for: 

Isenkræmmernes 

Merkantile 

Cooporation 

Hos Imerco er vi stolte af vores historie. Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi har mere end 160 Imerco og Imerco Home butikker fordelt over hele landet og en årlig butiksomsætning på ca. 1,5 mia. kr.

Derudover driver vi en af Danmarks største kundeklubber, ImercoPlus, med mere end 1 mio. medlemmer, samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling. 

Imerco er et datterselskab i M. Goldschmidt Holding-koncernen. 

Vores mission og vision

Vi skaber appetit på livet

Vores vision i Imerco er, at vi vil være Danmarks bedste inden for køkkenudstyr, borddækning, boligtilbehør og gaver gennem et bredt online sortiment og inspirerende butikker landet over. 

Vores mission i Imerco er at hjælpe vores kunder med at aktivere ”Appetit på livet” i hverdagen og ved festlige lejligheder. Vi mener, at når vi gør det, får vores kunder såvel som vores medarbejdere ånderum til at nyde livet. Vi skaber appetit på livet gennem:

  • Attraktive produkter til køkken, bord og indretning.
  • Et stort sortiment inden for gavekategorien.
  • Positive og inspirerende oplevelser i butikken.
  • Kompetent rådgivning.
  • Lysten til at forskønne hverdagen og leve ”det gode liv”.

Vores mission afspejles i alt, hvad vi foretager os som virksomhed. Vi ønsker at inspirere vores kunder gennem skønne nyheder og produkter samt kompetent rådgivning, der kan bidrage til kundernes livskvalitet i dagligdagen.

Vores værdier

Imerco ønsker at være en åben og troværdig virksomhed. Derfor bygger vores værdier på følgende nøgleord: indsigt, initiativ og interesse. Vores værdier er en naturlig del af vores hverdag og den måde, hvorpå vi interagerer med vores kunder, leverandører, samarbejdspartnere og hinanden.

Interesse
Interesse handler om, at vi som medarbejdere i Imerco demonstrerer et engagement i virksomheden, vores kunder og samarbejdspartnere. Vi uddanner os og opsøger hele tiden ny information og inspiration. Som virksomhed og medarbejdere er vi nysgerrige på at finde nye løsninger, udvikle og forbedre os.
Indsigt
Som medarbejdere i Imerco har vi indsigt. Det betyder, at vi er i besiddelse af de fornødne kompetencer til at kunne bestride vores job optimalt. Vi ved, hvad der rører sig i tiden, og vi følger med i udviklingen inden for vores fag.
Initiativ
Med initiativ mener vi, at det er en naturlig ting for os som medarbejdere i Imerco at bruge vores interesse og indsigt til at vise initiativ og hjælpsomhed. Såvel over for vores kunder som kollegaer. Vi tænker alle i nye initiativer og muligheder til glæde for kunden og for virksomheden. Og vi nøjes ikke med at tænke. Vi er opsøgende, lytter aktivt og spørger ind, så vi har de bedste forudsætninger for at lykkes.
Imerco A/S
Smedeholm 16, 2730 Herlev
CVR-nr. 26 57 25 17