Uddannelsesmuligheder i Imerco

I Imerco ser vi potentiale og værdi i vores medarbejdere. Vi udbyder derfor interne uddannelser og kurser, der udvikler vores medarbejderes kompetencer.

Vi har rigtig mange dygtige medarbejdere hos os, og derfor er det også vigtigt for os at investere i de medarbejdere, så de fortsætter deres udvikling og bliver endnu dygtigere.

- Nina Dragsbæk Humlum, Salgs & HR direktør

Elevuddannelse

Vi tilbyder et 2-årig elevforløb, hvor du kan lære alt om salg, design og isenkram gennem skoleophold og en hverdag i butikken, hvor du bliver en del af et engageret team, der tager hånd om dig og din udvikling.

Læs mere om elevuddannelsen her

TalentAkademiet

Som butiksmedarbejder har du mulighed for at tilmelde dig vores uddannelse, TalentAkademiet. Gennem denne uddannelse ønsker vi at udvikle vores medarbejdere både personligt og fagligt, samt give dem de rette værktøjer til at bestride en fremtidig stilling som butikschef.

Introduktionskursus for nye butikschefer

Vi tilbyder alle nye butikschef at deltage på et introduktionskursus, som sikrer, at du får en god start på din nye rolle som butikschef. På kurset får du en introduktion til de systemer og værktøjer, som du får brug for i dit daglige arbejde som butikschef.

Lederuddannelse

Som butikschef eller leder på vores hovedkontor kan du tilmelde dig vores lederuddannelse. Uddannelsen består af fem moduler og har til formål at styrke dine ledelsesmæssige kompetencer yderligere, således at du kan blive endnu skarpere på ledelse.

Udvidet lederuddannelse

Til de ledere, der har gennemført lederuddannelsen, tilbyder vi en udvidet lederuddannelse. Her er der fokus på, hvordan du som leder skaber et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig trygge og anerkendt, samt hvordan du giver dine medarbejdere plads til at udvikle sig. 

Øvrige kurser

Som butiksmedarbejder i Imerco kan du tilmelde dig forskellige 1-dags kurser i bl.a. reklamationshåndtering og dekoration. Som medarbejder på vores hovedkontor har du også mulighed for at komme på kursus inden for dit fag.

Din karrierevej i Imerco

TalentAkademi

I videoen her får du mere information om vores TalentAkademi.

Imerco A/S
Smedeholm 16, 2730 Herlev
CVR-nr. 26 57 25 17