FREMTIDSMULIGHEDER

Hos Imerco er mulighederne mange

Hos Imerco er vi stolte af flere gange om året at kunne fejre jubilæer, da mange af vores medarbejdere starter som elev. De elever, som brænder for jobbet, vil vi altid forsøge at beholde, men som udgangspunkt bliver det ikke i den butik, hvor de er udlært. Vi mener nemlig, at det er sundt at prøve noget nyt.

På modul 4 vil den elevansvarlige fra hovedkontoret komme på besøg, og der får eleven mulighed for at komme med ønsker om fremtiden. Nogle ønsker at gå hele vejen, mens andre ønsker at fortsætte som salgsassistent. Alt er muligt, og alt er lige rigtigt.

Vi beholder langt størstedelen af vores elever efter endt uddannelse. Vi tilbyder løbende uddannelse, og vi kan tilbyde dig mange udviklingsmuligheder blandt andet deltagelse på vores TalentAkademi, hvor de mest engagerede bliver optaget.

Hos Imerco er vi mere end 1.600 ansatte. Det betyder, at der er mange forskellige jobmuligheder i vores butikker, men også på hovedkontoret. Ledige stillinger slås også op internt, således at det er muligt at følge med og eventuelt skifte butik eller søge ind på hovedkontoret.

I Imerco er der fokus på fagligheden og uddannelse af egne medarbejdere.

Du kan læse mere om dine job- og uddannelsesmuligheder i Imerco her:

Jobmuligheder

Uddannelsesmuligheder

Imerco A/S
Smedeholm 16, 2730 Herlev
CVR-nr. 26 57 25 17